Yritys muuttaa syyskuun aikana. Uusi osoite on Kuusistontie 7, 96900 Saarenkylä.

RAKENNUSKONEITA ROVANIEMELLÄ – YKSITYISILLE RAKENTAJILLE JA RAKENNUSYRITYKSILLE

Ota yhteyttä

RAKENNUSKONEITA ROVANIEMELLÄ – YKSITYISILLE RAKENTAJILLE JA RAKENNUSYRITYKSILLE

Ota yhteyttä

RAKENNUSKONEITA ROVANIEMELLÄ - YKSITYISILLE RAKENTAJILLE JA RAKENNUSYRITYKSILLE

Lue lisää

Rakennuskonevuokraus OK tarjoaa kattavan valikoiman rakennuskoneita yksityisille rakentajille ja remontoijille sekä rakennusyrityksille Rovaniemellä. Löydämme tarpeisiisi kustannustehokkaimmat ratkaisut. Vuokrattaviin tuotteisiimme kuuluvat minikaivinkoneet, rakennuskoneet, nostimet, telineet, maantiivistäjät, siivouskalusto, sähkö- ja lämmityskalusto, poraus- ja piikkauskoneet sekä piha- ja puutarhakoneet.  

TURVALLISESTI, TEHOKKAASTI JA TALOUDELLISESTI

minikaivinkone

Minikaivinkone

Helppokäyttöinen minikaivinkone kallistuvalla kauhalla. Soveltuu piha- ja puutarhatöihin. Minikaivinkoneella hoituvat kaapelikaivuut ja pienemmät maansiirtotyöt. Kaksi kauhaa, luiska ja kaapeli. Tällä koneella hoidat itse pienemmät maanmuokkausurakat ja säästät rahaa. 

HINNAT alk. 100 €/pv sis. alv

naulain

Naulaimet ja naulat

Sengo-naulaimet ja niihin sopivat laatunaulat edullisesti, tarvittaessa mukaan myös kompressori ja letkut. Hae kalusto meiltä, niin jää aikaa myös saunomiseen. 

HINNAT alk. 10 €/pv sis. alv

nostimet

henkilöNOSTIMET

Turvallisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Kun rakennat, maalaat tai huollat siellä, minne ei maajalasta yllä. Meiltä eri kokoisia nostimia tarpeesi mukaan. 

HINNAT alk. 60 €/pv sis. alv

peräkärry

Peräkärryt ja trailerit

Kantavuudet:

  • Kuomukärry
  • Autotraileri 1 500 kg
  • Autotraileri 2 000 kg
  • Venetraileri 2 000 kg

HINNAT alk. 30 €/pv sis. alv

piikkauslaite

Poraus- ja piikkauskalusto

Laadukkaat Milwaukee-koneet tykötarpeineen tekevät raskaasta työstäsi helpompaa. Alipaineistaja varmistaa, että sisätiloissa tehtävät purkutyöt pitävät työmaan siistinä.

HINNAT alk. 15 €/pv sis. alv

nurmijyrä

Piha ja puutarha

Meiltä löytyy kahdenlaisia puutarhajyrsimiä: kovalle nurmikkotyömaalle sekä toinen malli pehmeälle kasvimaalle. Pihakiveyksen tekoon löytyvät pölyttömät kivileikkurit, ja nurmikon viimeistelet nurmijyrällä. Iso ja tehokas lumilinko auttaa sinua silloin, kun kola ei riitä.

HINNAT alk. 15 €/pv sis. alv

hiontalaite

Hionta ja jyrsintä

Pitipä sinun hioa puuta, kiveä tai mitä muuta tahansa katossa, seinässä tai lattiassa, meiltä löytyy sinulle sopiva laite. Saat myös tarvittavat laikat ja nauhat meiltä. Kun siihen lisätään vielä imurit ja alipaineistajat, pysyy remppakohde siistinä. Älä unohda henkilökohtaisia suojavälineitä, nekin löytyvät meiltä!

HINNAT alk. 12 €/pv sis. alv

rakennustelineet

Telineet

Turvalliset ja jämäkät mutta helposti kasattavat ja kevyesti siirrettävät alumiiniset rakennustelineet takaavat nopean ja laadukkaan työn jäljen.

Muuraus-, hirsi- ja muihin hevimpiin kohteisiin suosittelemme kestäviä terästelineitä. Kysy niistä tarjous.

HINNAT alk. 12 €/pv sis. alv

maantiivistäjä

Maantiivistäjät ja muut rakennuskoneet

Meiltä löytyvät huippulaadukkaat WACKER:in maantiivistäjät ja muut koneet rakentamisen joka vaiheeseen, perustustöistä pihan laatoitukseen. Työvaiheeseen sopivalla kalustolla säästät itseäsi ja kukkaroasi. Vuokrauskulut eivät ole kuluerä vaan sijoitus, joka tuottaa!

HINNAT alk. 30 €/pv sis. alv